marți, noiembrie 25

Extrem de tare si incredibil de aproape

-daca avioanele ar fi pasari iar pentru cladiri s-ar inventa un dispozitiv care sa detecteze cand o pasare se afla incredibil de aproape si sa declanseze un ciripit extrem de tare dinspre un alt zgarie nori ca ele sa fie atrase in acea directie atunci pasarile avioanele ar zbura de la unul la altul

-mi-a placut foarte mult aceasta carte al lui Jonathan S. Foer. mult mult de tot
(oskar schell, luca raluca, zenobia chiar si Saramago s-au amestecat)

daca nu erau adinab, anda si berea de dupa, eu chiar nu luam cartea asta de pe raft. (ce faza)
mersi :)

13 comentarii:

Luciana spunea...

CONCURS : O "Scrisoare fara litere" pentru tine!

Un fragment din cartea "Scrisoare fara litere", autor Grosu Brindusa Luciana, editura Paralela 45, asteapta un raspuns!

Raspunde la intrebare si poti castiga cartea gratuit!...

http://scrisoarefaralitere.blogspot.com/

Anonim spunea...

dupa optiunile astea, ai fi sora geamana a studentei mele, anca b., care si-a ales o licenta despre foer, haddon si t.o.bobe. ocazie cu care mi i-a dat si mie sa-i citesc si nu-mi pare rau deloc.

katikaland spunea...

inseamna ca nu suntem chiar asa gemene! ca eu acuma aud prima data de domnul haddon. adica mark haddon, O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii, imi inchipui. o sa citesc, sa stiti

librarie online spunea...

cine nu are (inca) aceasta carte in biblioteca o poate cumpara de la carteadinraft.ro (http://www.carteadinraft.ro/product_info.php?products_id=9048&nume=Extrem-de-tare-si-incredibil-de-aproape)

Anonim spunea...

Fotzen Cams

Amateur Sex Chat

sex webcam

coffeecup spunea...

am citit cartea...mi s-a parut geniala...am comandat-o prin posta caci pe aunci locuiam in oltenita si nu prea se gasea...am citit-o in 2 zile...si nu am mai uitat-o de atunci...:)

Radu spunea...

Buna ziua,

As fi interesat de un link-exchange intre motruinfo.ro si blogul dvs. Daca sunteti interesat astept un email pe admin@motruinfo.ro

Cu respect,
Ursu Radu

(Dupa vizualizare as avea rugamintea ca acest comentariu sa fie sters)
PS: Va rog includeti link-ul si titlul dorit pentru a va adauga.

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Unknown spunea...

Buna , sunt o blogarita noua si as dori sa facem link exchange intre blogurile noastre .
Adresa blogului meu este http://bazdac.web-dex.net

Multumesc!
Contact: bazdac@gmail.com

PS: astept un raspuns de la tine .

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Carti spunea...

Frumos blogul. Te asteptam si pe la noi sa faci cunostinta cu niste carti bune: www.e-carti.info ; si daca iti place poate ne sprijini si cu un link. Multumim anticipat.

liana spunea...

frumos..

masajerotic Braila spunea...

cartea este geniala....sper sa o cititi pentru ca mie mi-a placut mult